Het einde van het jaar nadert, en dat betekent niet alleen dat we 2025 bijna inluiden, maar ook dat Horecava 2025 eraan komt – dé plek waar de horeca samenkomt voor inspiratie en innovatie. Één van de toppers van ons beursteam is Bas Buiten, tevens een van onze nieuwste aanwinsten binnen Bunzl Foodservice!

Bas, kun je jezelf eens kort voorstellen?

"Uiteraard. Ik ben Bas Buiten en werk sinds twee maanden als accountmanager bij Bunzl Foodservice. Mijn focus ligt op de regio Noordoost-Nederland en op het complete aanbod van alle producten die we aanbieden. Hierdoor zie ik allerlei segmenten, van hotels tot pretparken."

En welke trends en ontwikkelingen heb je de afgelopen tijd gezien in je werk?

"Hoewel ik nog niet zo lang bij Bunzl Foodservice werk, heb ik al wel wat klanten mogen bezoeken en het een en ander gezien. Zo begint de SUP-wetgeving een steeds grotere rol te spelen. Bij sommige kleinere organisaties speelt dit nog wat minder, maar het is interessant om over dit soort onderwerpen in gesprek te gaan. Er is voor veel klanten nog best veel onduidelijk over verduurzaming en wetgeving, daar probeer ik ze in te ondersteunen."

Zie je dit ook als een van de grotere uitdagingen in de markt?

"Absoluut, maar het gaat ook om een stukje bewustwording. Veel klanten zijn zich (nog) niet zozeer bewust van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij ons. Het is mooi om een klantrelatie op te bouwen en te kunnen laten zien dat ze hun producten bij één enkele partij kunnen afnemen."

Is dit ook iets wat je graag wilt uitdragen op Horecava?

"Zeker! Het werken met zo'n diverse klantengroep en breed productenpakket is soms een uitdaging, maar ook erg leuk. Van bedrukte verpakkingen tot schoonmaakmiddel: je kan het zo gek niet bedenken. Er is zoveel mogelijk dat ik zelf nog vaak iets nieuws ontdek. Het is mooi om zo steeds meer te leren. Ik wil niet alleen verkopen, maar ook adviseren en meedenken met de klant. Op Horecava kunnen bezoekers dan ook voor alle vragen over non-food bij ons terecht. Kom langs, drink een kop koffie, en ontdek samen met ons de volgende stap in de wereld van non-food."

Wat hoop je dat bezoekers na een bakje koffie en een goed gesprek op onze stand meenemen?

"Ik hoop dat bezoekers zien waar we als Bunzl Foodservice goed in zijn. Het is niet meer nodig om bij verschillende partijen te bestellen. We zijn een totaalleverancier die je volledig kan ontzorgen. Eigenlijk een volledige 360 graden functie op alles op het gebied van non-food."

Bas en de rest van ons enthousiaste team spreken tijdens Horecava? Kom langs bij onze stand! We staan in Hal 1 - Standnummer 01.231.